Potovanje skozi šepet živalskih vodnikov

Moje ime je Silva – Srebrna Puščica, in prebivam v hribovju Zgornjega Posočja.

Že od leta 2009 intenzivno raziskujem živalsko simboliko, ki izvira iz indijanskega šamanizma in je stara že na tisoče let.
Kolikor je živalskih vrst, toliko je živalskih vodnikov. Z namenom ozaveščanja, v kakšno veliko oporo so nam njihova sporočila lahko v vsakdanjem življenju, sem zasnovala šamanske readinge, živalske karte, delavnice, interaktivno fb skupnost Hiška Gozdne Ženske in še kaj.

Za koga so primerni šamanski readingi:

Za človeka, ki začuti, da bi se moral srečati s tistim delom sebe, ki je na zemljo prišel zato, da bi se imel vsestransko lepo; da bi bil slišan, sprejet, svoboden.

Da bi lahkotno izražal resnico in da bi bilo samoumevno, da lahko živi v skladu z njegovimi prepričanji ne da bi se moral s kom boriti.

Da mu ne bi bilo treba nositi maske, ampak da bi bila njegova duša vsem na ogled.

Da bi bilo njegovo delo njegov način življenja in da bi bilo okolje prijazno tudi za njegovo telo.

Včasih enostavno ne vemo, kje smo. Vemo samo, da to ni čisto to, in rabimo vpogled kakor da bi proučevali stanje nekoga drugega. 

Potovanje skozi šepet živalskih vodnikov je namenjeno prav temu vpogledu, zmagovalen pa je izraz ene od strank, ki je tovrstno razlago kart imenovala kar visoko spiritualno šloganje.

Tudi izrazi “razsvetljenje pameti”, “masaža duha”, “psiha na raportu” in “brca v rit” niso ravno švoh. 🙂

Navodilo za naročilo readinga:

Na tej povezavi oddaj tvoj e-naslov s pripisom “šamanski reading” in dobil/a boš “uradno” povabilo: m.me/558144497597302
Spremljal ga bo posnetek, na katerem Te bo moj glas vodil po potovanju skozi šepet živalskih vodnikov. Ko mi boš sporočil/a, katere vodnike si dobil/a in v kakšnem zaporedju so prišli, bom na podlagi njihove postavitve razbrala natančno poročilo Tvojega stanja na vseh področjih življenja.

Vsaka kombinacija je unikatna.

Razlago Ti bom poslala v obliki posnetka, stane pa 27€.

V kolikor bi moje vsebine in obveščanje o dogajanju rad/a prejemal/a tudi na mail, mi Tvoj e-naslov posreduj na enako povezavo s pripisom “newsletter”: m.me/558144497597302

Če želiš o meni in o mojem delu izvedeti še kaj več, lahko poslušaš pogovor, ki ga je z menoj imela ementalistka S.Irene in/ali pa pokukaj na youtube.

Vsebine z moje strani občasno objavlja tudi revija Sensa.

Najbolj bran članek do sedaj je Šamanska interpretacija o koronavirusu po šamansko.

Video predstavitev si pa najbrž že videl/a, kajne?

Če si začutil/a, da ti morda lahko pomagam, nikar ne odlašaj s sporočilom.
Če si tu, si pripravljen/a na karkoli že iščeš.

Stvarstvo Te Živi.

Silva – Srebrna Puščica

Komentiraj